Malta Museot – Lyhyt johdatus

Malta on sanottu olevan yksi suuri perintö puisto, jossa on yli 7000 vuotta historiaa. Yli 30 museota näin pieni saari, selvästi lukien kaikki näkökohdat Maltan perintö, ei ole ihme, että loma turisteja ja kulttuuriperinnön harrastajat samankaltaisia ovat tyytyväisiä! Citadellan Gozo, ja Vallettan, Maltan pääkaupunkiin, sisältävät kukin eniten museoissa joko saarella, jotka kaikki ovat täysin sijaitsee kävelymatkan matkan päässä toisistaan. Sen sijaan, että luetellaan kunkin museon järjestyksessä paikalla, ne on lueteltu tässä järjestyksessä teema, mikä helpottaa voit paikalla jotka kiinnostavat sinua eniten!

Malta arkeologia

Ensimmäinen uudisasukkaat saaren matkusti laivalla Maltaan Sisiliasta noin 5000BC ja sanotaan olevan vastuussa loistava megaliittiajan Temple kulttuurin saari, joka tunnetaan erityisesti sen temppeleitä ja erottuva joukko hahmoja. Koska temppeli sivustot ovat ulkoilma-, useimmat alkuperäiset ominaisuudet korvattiin jäljennöksiä varmistaakseen säilymisen alkuperäiset turvallinen, sisätiloihin.

Arkkitehtuuri ja taide Maltan

Kansallinen taidemuseo, Valletta näyttää joukko taidetta varhaisrenessanssin nykyaikaan, jonka valikoima ulkomaisia sekä Maltan taiteilijoita. Jotkut mielenkiintoisimmista kappaletta museon ovat varmasti ne Mattia Preti, Guido Reni ja J. M. W. Turner.

Author: admin

Vastaa