Levanten ranta, costa blanca, Espanja – matkaoppaasta

Levanten ranta (tunnetaan myös nimellä Sunrise Beach) on yksi kahdesta rannasta Benidormin lomakohteessa Espanjan Costa Blancassa, hieman yli 20 mailin päässä Alicantesta. Lähellä Benidormsin keskustaa, Levanten rannalla on pitkä kahviloiden ja baarien reunustama kävelykatu, joka on vilkas koko päivän ja yön.

Yöllä sinut hemmotellaan valinnan suhteen viihteen suhteen, koska alueet diskot, pubit, klubit, kabareetilat, komediakerhot, kasinot tarjoavat Ilmaista pelirahaa ilman talletusta ja paljon muuta heräävät elämään. Ruoasta kiinnostuneille on paljon ravintoloita, joissa tarjoillaan erityyppisiä ruokia, joissa voit nauttia hienosta ruuasta ja pitää hauskaa vain ”ihmisten katselun” kautta.

Varjoliito, vesihiihto, vesihiihto, purjelautailu, sukellus ja snorklaus ovat joitain monista täällä Levanten rannalla tarjolla olevista vesiurheilulajeista. Niille, jotka etsivät jotain hieman erilaista, ainutlaatuinen kaapelihiihtourheilu on myös täällä.

Täällä sijaitsevan kauniin rannan lisäksi vierailijat voivat nauttia mahtavasta päivästä yhdessä alueen huvipuistoissa.

Levanten rannalla on ympäri vuoden auringonpaiste, 5 tuntia aurinkoista päivässä talvella ja 10 tuntia kesällä. Lämpötila on keskimäärin 30 ° C heinä- ja elokuussa, mutta voi nousta jopa 40 ° C: seen.

Author: admin

Vastaa