Vesiurheilu Cornwallissa

Läänin Cornwall on tunnettu historiallinen sivustoja ja sen kuuluisan rannat ja aikana te Newquay lomien voit nauttia erilaisista vesiurheilumahdollisuuksista lähialueilla jonkin Cornwall mökkikylä. Perheet löytää nämä majoituksen erittäin mukava ja kätevä, koska niiden avaruutta ja kaikki mukavuudet. Tämä maakunta on useita mielenkiintoisia paikkoja vierailla matkan aikana.

On paljon golfkenttiä, museoita, veistetty puutarhoissa ja teemapuistojen jotka pitävät kiireisenä aikana Newquay loma. Urheilutoimintaan veden ovat suosittuja tällä alueella. Lauhkean tuulta ja rauhallinen vedet tekevät siitä ihanteellisen erilaisia vesiurheilumahdollisuudet. Sen jälkeen tiukan päivän frolicking lämpimissä vesissä Newquay ja Cornwall voit olla varma rauhalliseen uneen kun vetäytyä Cornwall mökkikylä. Tässä muutamia ehdotuksia vettä toimintaa tutkia loman.

Fowey Melonta Active -8

Yöpyessäsi Cornwall mökkikylä antaa sinulle kätevän pääsyn eri veden urheilun nähtävyyksiä County. Yksi suosituimmista kaikki vesiurheilua on melontaa. Melonta ympäri rannikkoa Cornwallin voi osoittautua rentouttavaa tapoja viettää aikaa yksin tai ystävien ja perheen kanssa.

Author: admin

Vastaa