Budapestin hienoimpia festivaaleilla

Haluatko saada enemmän irti lomasi Budapest? Aika matkasi yksi näistä loistava festivaaleja.

Koska Budapest lentokenttäkuljetuksen kuljettaja, nyt tiedän kaupungin hyvin, ja se on aina ilo nähdä iloksi että minun matkustajat ryhtyä tässä fantastinen paikka. Se on sen tapa tulossa yksi Euroopan mielenkiintoisimmista ja monipuolinen pääkaupungeissa, jossa komea arkkitehtuuri, rikas kulttuurielämä ja aktiivinen yöelämä, kaikki osansa tehdä Budapestin erittäin jännittävä määränpää.

Koko vuoden, Budapest järjestetään myös monenlaisia festivaaleja, kulttuurisista otteeseen suuria musiikkifestivaaleja. Katso jos voit tehdä vierailun samaan aikaan yksi näistä jännittäviä tapahtumia …

MOL Budapest jazzfestivaali

Jazz fanit pitäisi varmistaa, että ne suuntaavat Budapestiin syyskuun puolivälissä, ja mahdollisuus kohentaa kaupungin tärkeimpiä jazz tapahtuma. Se on vain ollut käynnissä seitsemän vuotta, mutta lukuisia esityksiä unkarilaisen ja kansainvälisen jazz tähteä, se kannattaa tarkistaa tämä yksi.

Museum festivaali

Tapahtuu toukokuun puolivälissä tänä festivaali jäsenet yli sata museota kaikista maan tulevat Kansallismuseon ytimessä Budapestin lavastus sarja kulttuuritapahtumien yhden viikonlopun, kuten taidetta, käsitöitä, musiikkia, ja folk esityksiä. Jos etsit käsityksen unkarilainen kulttuuri, museo Festival on hyvä paikka aloittaa.

Kesä ketjusillalta

Tämä hauska festivaali tapahtuu kokonaan Budapestin kuuluisin silta kesä- ja heinäkuussa. Molemmin Budan ja Pestin puolelle sillan löydät muusikot, käsityöläiset ja elintarvikkeiden myyjät. Tunnelma on vilkas, sijainti on loistava, ja mikä parasta, kaikki tapahtumat ovat ilmaisia osallistua!

Budapest kevätjuhla

Suurin tapahtuma Budapestin Kulttuurikalenteri, kevätjuhla on kahden viikon fantasia taiteen ja kulttuurin. Satoja tapahtumia järjestetään paikoissa hajallaan ympäri kaupunkia, klassisesta musiikista ja baletti oopperaan ja teatteriin. Se ei ole kaikille, mutta jos on kiinnostusta suurta taidetta, tämä on hyvä aika vierailla kaupungissa.

Author: admin

Vastaa